Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حداد سبزوار روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کمبود ماسک و شیوع ویروس کرونا در استان خراسان رضوی، دانشکدههای فنی و حرفه‌ای استان را بر آن داشت تا با هم‌گرایی در جهت همراهی با مردم، با فعال کردن دانشگاهیان و دانشجویان خود ، برای تولید انبوه ماسک و لباس بیمارستانی با همدیگر همکاری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این راستا سه مرکز آموزشکده فنی و حرفه ای الزهرا (س) در مشهد، نیشابور و سبزوار که متولی رشته‌های طراحی دوخت هستند در زمینه تولید ماسک فعال شده‌اند.
وی گفت: دانشجویان و علاقه‌مندان با رعایت نکات بهداشتی در محیط‌های استرلیزه طراحی و دوخت ماسک‌های پارچه‌ای را انجام می‌دهند که با کیفیت هرچه تمام‌تر در دسترس عموم قرار گیرد.
حداد افزود: تولید و تامین مواد اولیه این نوع ماسک با همیاری خیرین، سازمان مرکزی و همچنین مسوولان و همکاران آموزشکده‌های فنی استان و بسیج دانشجویی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین دانشجویان آموزشکده الزهرا (س) در مشهد روزانه ۶۰۰ جفت پاپوش بیمارستانی برای مصارف بیمارستانی و بهداشتی در این استان تولید می‌کنند.

دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی دارای ۱۲ دانشکده در شهرستان‌های این استان است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان خراسان رضوی خراسان رضوی فنی و حرفه ای ماسک مشهد بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • سارق حرفه‌ای ضبط خودرو در مشهد دستگیر شد
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • «گل‌غلتان» آیینی زیبا با عطر مدهوش‌کننده گل محمدی