Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@06:42:41 GMT

آموزش ۶۶۰ هزار نفر در مرکز فنی و حرفه ای خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۵۹۱۰۴

آموزش ۶۶۰ هزار نفر در مرکز فنی و حرفه ای خراسان رضوی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال ۹۲ تا کنون و در طول دولت تدبیر و امید بیش از ۶۶۰ هزار نفر آموزش های مهارتی را در بخش دولتی و آزاد در استان فرا گرفته اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی، افشین رحیمی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، به تشریح فعالیت ها و عملکرد شاخص این اداره کل در طول دوره دولت یازدهم و دوازدهم در سطح استان پرداخت و گفت: با عنایت به انعطاف پذیری و گستره آموزش های فنی و حرفه ای همه ساله در بخش های مختلف از جمله زندان، پادگان، صنایع و صنوف، روستا، دانشگاه، کمپ ها و سکونتگاه های غیر رسمی و آسیب دیدگان اجتماعی توسط بخش دولتی و خصوصی بالغ بر ۱۲۰ هزار نفر آموزش های مهارتی را فرا می گیرند بنابراین از سال ۹۲ تا کنون و در طول دولت تدبیر و امید بیش از ۶۶۰ هزار نفر از آموزش های مهارتی بهره مند شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با توجه به ماموریت های سازمان آموزش فنی و حرفه ای یکی از مهمترین و شاخصترین اقدامات انجام شده در این مدت را می توان انعقاد بیش از ۶۸ تفاهمنامه همکاری آموزشی با دستگاه های دولتی، نهادهای عمومی و بخش غیر دولتی برای ارائه آموزش های مبتنی بر سفارش محوری و نیاز سنجی در جهت ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد.

رحیمی از شرکت ملی گاز ایران، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، فرماندهی نیروهای نظامی و انتظامی استان به عنوان برخی از شرکای آموزشی آموزش فنی و حرفه ای نام برد که در قالب تفاهمنامه های همکاری رقم قابل توجهی از جمعیت هدف خود را آموزش داده اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی ضمن یادآوری تشکیل انجمن یاوران وقف مهارت آموزی و اشتغال برای اولین بار در کشور به همت این اداره کل و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، هدف از ایجاد این انجمن را سوق دادن انگیزه های معنوی وقف به سمت اشتغال جوانان عنوان کرد.

وی از تفاهنامه با مجمع خیریه های مشهد و نمایندگی تکاپو به عنوان یکی دیگر از رویدادهای شاخص اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی در دولت دوازدهم یاد و اظهار کرد: این تفاهمنامه با ظرفیت ۲ هزار اشتغال برای بانوان سرپرست خانوار در صنعت پوشاک با رویکرد آموزش، اشتغال، بازاریابی و فروش به انجام رسیده است.

رحیمی با اشاره به اهمیت بحث سکونتگاه های غیررسمی در خراسان رضوی و به طور خاص در شهر مشهد بر لزوم توسعه ظرفیت های آموزشی در این پهنه ها تاکید و اظهار کرد: با توجه به اینکه سکونتگاه های غیر رسمی یکی از حوزه های ارائه آموزش های مهارتی است از ابتدای سال ۹۲ تا کنون بالغ بر ۸ هزار نفر از این آموزش ها بهره مند شده اند و در همین راستا با همکاری وزارت کشور طرح بزرگ اجرای آموزش های مهارتی معطوف به اشتغال ویژه زنان سرپرست خانوار ساکن در سکونتگاه های غیررسمی شهرهای مشهد، نیشابور، تربت حیدریه و سبزوار به اجرا درآمد که بالغ بر ۱۵۰۰ نفر در سه ماهه اول سالجاری از مشمولین شرایط از آموزش های رایگان مهارتی بهره مند شدند.

وی از معضل بیکاری به عنوان مساله ای که عموم جامعه با آن دست به گریبان هستند گفت و افزود: یکی از طرح های موفقی که از سوی سازمان اموزش فنی و حرفه ای جهت کمک به رفع این معضل به اجرا درآمد طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی بود که طی یکسال اجرای آن بالغ بر ۴ هزار و ۷۸۰ نفر از جوانان استان از آموزش های مهارتی در قالب این طرح در استان بهره مند شده اند که از این تعداد رقم قابل توجهی وارد بازار کار شده اند.

رحیمی از ساخت و تجیهز و راه اندازی مرکز آموزش فنی و حرفه ای ویژه معلولین به عنوان یکی از اقدامات خاص و درخور توجهی نام برد که با همکاری خیرین به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی ادامه داد: در راستای ایجاد اشتغال و پایدار سازی ظرفیت اشتغال پایدار، اولین مرکز دولتی جوار صنعت در شهرک صنعتی چناران تجهیز و افتتاح شد.

وی همچنین از صدور مجوز و افتتاح ۳ مرکز جوار دانشگاهی در دانشگاه های صنعتی سجاد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و دانشگاه آزا اسلامی واحد قوچان در دولت دوازدهم خبر داد و افزود: همچنین مراکز جوار کارگاهی آموزش شاغلین صنعت در شرکت فولاد خراسان، ایران خودرو خراسان، سیمان مشهد و اتحادیه رستوران داران مشهد ایجاد و مشغول ارائه خدمات آموزشی می باشند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در دولت تدبیر و امید را افتتاح اولین مرکز آموزش تخصصی طراحی و تولید کفش در سطح کشور با همکاری سازمان صنعتی ملل متحد (یونیدو) در مشهد برشمرد.

رحیمی در ادامه با اشاره به لزوم همگامی با تکنولوژی روز دنیا جهت تسریع امور از توسعه مراکز سنجش مهارت الکترونیکی و ایجاد ۱۹ مرکز در سطح استان خبر داد و گفت: در همین جهت در دولت یازدهم طرح صدور گواهینامه های مهارت الکترونیکی کلید خورد که از سال ۹۴ تاکنون ۱۶۶ هزار و ۶۲۸ گواهینامه الکترونیکی در استان صادر شده است.

وی وضعیت شاخص ایجاد آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم را ۳۵ و وضعیت کنونی این شاخص را ۱۷۱ عنوان و اضافه کرد: ظرفیت اشتغال آموزشگاه های آزاد در مدت مذکور از ۱۰۵ به ۵۱۳ نفر افزایش یافته است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان از مسابقات ملی مهارت به عنوان شاخصی از وضعیت هر استان یاد کرد و گفت در سال ۹۲ استان ما در این مسابقات تنها یک مدال طلا را در پرونده خود داشت در حالیکه این شاخص در سال ۹۶ به ۸رسیده است و در مجموع استان از ۹ پله ارتقا برخوردار شده است.

رحیمی در ادامه از لزوم تجهیز و بروزرسانی کارگاه های آموزشی با توجه به تغییرات تکنولوژی از اهتمام سازمان آموزش فنی و حرفه ای به این مهم گفت و ادامه داد: در همین راستا طی سال گذشته ۲۰ دستگاه خودرو جهت بهره برداری آموزشی و تجهیز کارگاهی به استان تحویل شد که در کارگاه های مکانیک خودرو مراکز سراسر استان توزیع شد، همچنین ۱۲ موتور آموزشی و ۷ گیربکس آموزشی نیز در همین مدت در کارگاه های مراکز به کار گرفته شده است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته دولت استان همدان عید قربان اردبیل حسن روحانی روحانی اسحاق جهانگیری واقعه غدیر پایتخت گردشگری کشورهای اسیایی رویداد ۲۰۱۸ ارائه آموزش برنامه ها هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۵۹۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد قطب آجیل ایران می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سید جمال حسینی اظهار کرد: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره‌وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.

وی گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

آجیل و خشکبار در مسیر صنعتی شدن

در ادامه مسعود نجفی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اظهار کرد: در آستانه برگزاری سومین رویداد استارتاپی در مسیر دانش بنیان کردن بخش کشاورزی با همکاری اتحادیه آجیل و خشکبار استان با نگاه صنعتی با توجه به مزیت‌هایی که در کشور و استان دارد به سمت صنعتی شدن این حوزه پیش می‌رویم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی افزود: با توجه به تصمیم گیری در جهت  برگزاری نخستین رویداد ملی عرضه و تقاضای  صنعت آجیل  و خشکبار (ناتک) مشکلات صنعت آجیل و خشکبار  با چند عنوان مشخص در حضور اعضا کارگروه رویداد مطرح و ارزیابی شد.

وی گفت: خشک کردن آجیل و خشکبار، استفاده از سیستم‌های دقیق و هوشمند در طول فرایند فراوری آجیل، روش‌های جدید رفع آلودگی و میکروب زدایی، استفاده از ضایعات آن و استفاده از افزودنی‌های مجاز به منظور ایجاد طعم و.... مشکلاتی بود که طبق آن‌ها فراخوان صادر شد و طرح و ایده‌های مختلفی به دبیرخانه رویداد واصل شد.

نجفی بیان کرد: حدود ۲۵ ایده پذیرفته شد و در طول سه روز بصورت حضوری توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت و سرانجام ۷ طرح و ایده در محل اصلی رویداد در حضور صنف آجیل و خشکبار از سراسر کشور عرصه خواهد شد و امید است که دستاورد آن انتقال دانش فنی و عقد قرارداد باشد.

دیگر خبرها

  • تجلیل و پاسداشت مقام معلم در مشهد
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • ثبت ۵۰۰ فقره تصادف در شبانه‌روز گذشته در مشهد
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • هوای گرم در خراسان رضوی ماندگار است
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد