Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، رضا صابری با اشاره به اینکه «در سال گذشته 80 هزار دانش‌آموز در پایه نهم داشته‌ایم»، اظهار کرد: تاکنون 28 درصد دانش‌آموزان در رشته تجربی، 25 درصد در رشته انسانی و 11 درصد در رشته ریاضی ثبت نام کرده‌اند. همچنین 21 درصد از دانش آموزان در شاخه کار و دانش و 15 درصد در رشته فنی و حرفه‌ای ثبت نام شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در رشته تجربی 16 هزار و 608 نفر، در رشته انسانی15 هزار و 62 نفر و در رشته ریاضی6551 نفر ثبت نام داشته‌ایم.

صابری افزود: 12 هزار و 150 دانش‌آموز در شاخه کار ودانش و 9 هزار و 200 دانش‌آموز هم در شاخه فنی و حرفه‌ای ثبت نام کرده اند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: از مجموع 80 هزار دانش آموز پایه نهم در سال گذشته، تاکنون اطلاعات ثبت نام 60 هزار نفر از آنان در سامانه سناد ثبت شده است.

صابری تصریح کرد: در سال گذشته 38 درصد از دانش‌آموزان استان در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش و 62 درصد در شاخه نظری تحصیل می‌کردند. در سال جاری و با توجه به اطلاعاتی که در سامانه سناد ثبت شده است 36 درصد از دانش‌آموزان به شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش و 64 درصد به شاخه نظری رفته‌اند. البته پیش‌بینی می‌کنیم افرادی که تاکنون اطلاعات آنها در سامانه سناد ثبت نشده و همچنین دانش‌آموزان قبولی شهریور در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش ثبت نام کنند.

وی در خصوص برنامه توسعه متوازن رشته‌ها یادآور شد: باید در پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانش‌آموزانی که در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش و رشته های نظری تحصیل می‌کنند، برابر باشد. اگر بخواهیم به این هدف دست پیدا کنیم باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.

صابری در گفتگو با ایسنا ادامه داد: اگر بتوانیم در سال جاری درصد دانش‌آموزانی که در فنی و حرفه‌ای و کار دانش تحصیل می کنند را به 41 درصد برسانیم می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که در پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانش‌آموزانی که در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش و رشته های نظری تحصیل می‌کنند با یکدیگر برابر باشند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی عنوان کرد: خراسان رضوی از نظر تحصیل دانش‌آموزان در فنی و حرفه‌ای و کار و دانش نسبت به میانگین کشوری در رتبه بالاتری قرار دارد این میانگین در سطح کشور 34 درصدو در خراسان رضوی 38 درصد است.

وی تصریح کرد: اخیرا هنرستان فنی و حرفه‌ای هنرهای ایرانی و اسلامی در ناحیه چهار مشهد تاسیس شده و آغاز به کار کرده است، این هنرستان اولین هنرستان ایرانی و اسلامی است که در کشور تاسیس شده است. این هنرستان که از سال جاری دانش‌آموز می‌پذیرد رشته‌هایی همچون معماری، آئینه‌کاری، نگارگری، معماری داخلی و تراش سنگ‌های قیمتی دارد. همچنین رشته‌های فوتوگرافیک و معماری داخلی از جمله رشته‌هایی جدیدی هستند که در سال جاری به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش استان اضافه شده است.

902/900

هنرستان ایرانی اسلامی رضا صابری دانش آموز خراسان رضوی برنامه توسعه متوازن

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۸۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد

حسن کی‌پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازری کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیات علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیات علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این اساتید را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیات علمی نیز هستیم.

کد خبر 6100085

دیگر خبرها

  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • اولین نیروگاه خورشیدی ۲۰ کیلوواتی کشور در قاین افتتاح شد
  • صدور مجوز راه‌اندازی رشته موسیقی در هنرستان هنرهای زیبای چهارمحال وبختیاری
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • درخشش هنرجوی هنرستان هنر‌های زیبای پسرانه مشهد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده