Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@09:48:15 GMT

فعالیت مجمع خیران فنی و حرفه ای از مشهد آغاز شد.

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۷۵۴۵۵

فعالیت مجمع خیران فنی و حرفه ای از مشهد آغاز شد.

در همین چارچوب انتخابات اعضای هیات مدیره این مجمع تازه تاسیس برگزار و رئیس هیات مدیره، نایب رئیس هیات مدیره، مدیرعامل و خزانه دار آن برگزیده شدند.
رئیس نخستین مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای کشور در این نشست گفت: از 10 سال پیش دغدغه راه اندازی این مجمع وجود داشت تا اینکه امروز به انتخابات هیات رئیسه آن رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجمع مانند مجمع خیران مدرسه ساز که از خراسان پا گرفت و در سراسر کشور گسترش یافت در یکی دو سال آینده در تمامی کشور گسترده خواهد شد.
حمید مستشاری افزود: در همه جای دنیا 80 درصد دانش آموزان به دنبال حرفه آموزی می روند و تنها 20 درصد جمعیت جوان وارد دانشگاه می شوند در حالی که در ایران عکس این نسبت برقرار است اما خوشبختانه دولت مصوب کرد تا سال 1404 نسبت متقاضیان ورود به دانشگاه به 60 درصد و نسبت متقاضیان حرفه آموزی به 40 درصد برسد.
وی ادامه داد: در هنرستانها افراد کارآمد و کاردان کم داریم و حتی دیده شده که یک دانش آموخته زبان و ادبیات فارسی را به عنوان رئیس هنرستان بکار گماشته اند که این یک ضایعه است. ایران به کلاسهای تربیت معلم فنی و حرفه ای نیاز دارد لذا تشکیل مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای در همین راستاست.
رئیس هیات مدیره نخستین مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای کشور گفت: اعضای هیات مدیره این مجمع کسانی هستند که 50 تا 60 درصد هنرستانهای فنی و حرفه ای خیرساز به دست آنها ساخته شده است. با این وجود آورده این خیران در مقابل بودجه های دولتی صفر است و باید دولت هم در این عرصه وارد شده و کمک کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: 780 هنرستان و مرکز فنی و حرفه ای و 11 آموزشگاه فنی و حرفه ای در این استان رضوی وجود دارد. در این حوزه چهار هزار هنرآموز در حال آموختن حرفه و فن هستند.
سید جواد حسینی افزود: فضای کافی برای گسترش و ترویج حرفه آموزی در اختیار داریم اما دستگاهها و تجهیزاتمان نوسازی نشده است. بطور مثال دستگاههای چاپی که در اختیار داریم مربوط به 50 سال پیش است.
وی ادامه داد: 153 رشته کاردانش و 41 رشته فنی و حرفه ای در خراسان رضوی تدریس می شود.
خبرنگار: کامیار اسماعیل پور **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
1922/1858

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۷۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای

عرفان خسرویان در گفت و گو با خبرنگار مهر درباره جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: جذب هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق فراخوان وزارت علوم انجام شده و تابع قوانین و سیاست‌های وزارت علوم است.

وی ادامه داد: منتها چون دانشگاه فنی و حرفه ای در زیرنظام مهارتی قرار دارد علاوه‌ بر شرایط عمومی که در فراخوان‌ها وجود دارد یک آزمون تخصصی نیز در دانشگاه وجود دارد که متقاضیان هیات علمی دانشگاه فنی‌حرفه‌ای باید این آزمون‌های تخصصی را هم بگذرانند تا جذب دانشگاه شوند.

وی درباره سهمیه جذب در دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: سهمیه دانشگاه در فراخوان قبلی جذب ۶۰ نفر بود و این سهمیه خیلی ناچیز است پیگیر افزایش آن هستیم تا کمبود عضو هیات علمی در این دانشگاه را جبران کنیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای افزود: تقریبا خروجی هیات علمی ما که سال گذشته بازنشسته شده اند حدود هفتاد الی هشتاد نفر هستند که قاعدتاً طبق استانداردها باید این سهمیه افزایش پیدا می‌کرد ولی در مجموع در سازمان اداری استخدامی سهمیه جذب دانشگاه محدود است این مشکل وجود دارد و به‌دنبال اصلاح آن هستیم.

وی ادامه داد: همه قوانین و مقررات کشور می‌گوید که چه به‌لحاظ نیروی انسانی چه به‌لحاظ ساختار و چه به‌لحاظ زیرساخت مطابق اسناد برنامه توسعه کشور باید دانشگاه فنی‌حرفه‌ای کشور توسعه پیدا کند حالا ممکن است یک مقاومت هایی در بخش‌های اجرایی وجود داشته باشد که امیدواریم با جلسات کارشناسی این‌ها برطرف شود این اتفاق بیفتد و هرم منابع انسانی ما اصلاح شود تا بتوانیم این کمبود نیرو را جبران کنیم.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: ضریب هیات‌علمی در دانشگاه ما یک به 180 است و حداقل نیاز به جذب یک هزار عضو هیات علمی دیگر در دانشگاه داریم، مقدمات آن از طریق وزارت علوم و سازمان اداری استخدامی درحال فراهم شدن است اگر یک هزار عضو هیات علمی دیگر به دانشگاه اضافه شود ضریب ما یک به 100 شده و اصلاح می‌شود درحال‌حاضر 700 عضو هیات علمی داریم و بیست و یک هزار نیروی حق تا تدریس با دانشگاه همکاری می‌کنند.

کد خبر 6097934

دیگر خبرها

  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • سمیعی با تیپ مدیرعاملی در آزادی (عکس)
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • سرمربی سایپا بار دیگر برکنار شد
  • باشگاه سایپا با سرآسیایی قطع همکاری کرد
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند